30-06-2016

10.00 GCL 2016
Upplev den spännande banhoppningen från Hamburg, den femte deltävlingen av 2016 års upplaga av den glamorösa tävlingen Global Champions League.
11.00 GCL 2016: Madrid
Upplev den spännande banhoppningen från det nya mästerskapet Longines Global Champions Tour 2016.
12.00 Equitrekking
Belize: Vi besöker rCayo och Mountain Pine Ridge i Belize och utforskar Maya-indianers vistelseplatser och djungelboenden. Vi tar oss en ridtur på Banana Bank Lodge, en ranch i närheten av Belmopan.
12.30 Equitrekking
Vi utforskar Texas Hill Country, Fort Worth och norra Texas med moderna cowboys och får lära oss om hästkulturen i Texas. På Wildcatter Ranch driver vi boskap över en ström.
13.00 Horse Town
Det är kvinnornas dag på Newmarkets July Course och konkurrensen för att vinna pris för bästa klädsel är hård. Grindarna öppnas till kapplöpningsbanans mest hektiska helg på hela året.
14.00 Berkeley: A Country Estate
Jordbruk i Berkeley. Det finns upp mot 30 gårdar på ägorna. Vi får träffa några av lantbrukarna och lär oss hur jordbruket fungerar.
14.30 Berkeley: A Country Estate
Det börjar bli svårt att få ihop de pengar som krävs för att underhålla Berkeleys fastigheter då lantbruket inte är lika lönsamt idag. På dagordningen står Berkeleys varumärke och en rad andra idéer.
15.00 The Saddle Club
Desis pappa spärrar av en omtyckt ridväg i närheten av Pine Hollow men stallkompisarna blir tvungna att göra intrång på den när dvärgåsnan Trouble lever upp till sitt namn.
15.30 The Saddle Club
Tävlingen District Interclub ska äga rum på Pine Hollow. Stevie sporras till att rida tuffare av pojkarna. De blir så imponerande av henne att de frågar om hon vill bli deras tredje ryttare.
16.00 Masterclass Xtra
...Svennerstal. Den framgångsrika internationella fälttävlansryttaren Ludwig Svennerstal lär ut sina allra bästa tips för att träna på hopp och för markövningar.
17.00 Drive Thru Australia
Shepparton. I den dynamiska och progressiva staden Shepparton lagar Ben inkokt sparris och avslöjar även hemligheten bakom en perfekt tillagad cheesecake med vit choklad.
17.30 Drive Thru Australia
ACT. I Australian Capital Territory tillagar Ben en lantlig bönsoppa, och till efterrätt blir det smulpaj med plommon och äpple.
18.00 Fei Nations Cup 2016: Rotterdam
Se nästa omgång av 2016 års upplaga av FEI Nation Cup i Rotterdam.
19.00 WDM 2016: Wiesbaden
Under dess 80:e år fortsätter mästerskapet World Dressage Masters i Wiesbaden i Tyskland. Det tävlas i både dressyr, banhoppning, fälttävlan och voltige.
19.30 Blue Chip All Star Academy
De åtta ryttarna får en masterclass från showproducenten Jayne Ross. Dagen därpå bedömer domarna deltagarnas ryktfärdigheter.
20.30 Rudall Rides with Jonathan Agnew
Jenny rider i Westernstil med cricketlegenden och kommentatorn Jonathan Agnew.
21.00 Hounds & the Huntsman
En fascinerande dokumentär om en jägare i Sussex som har en unik relation till sina hundar. Följ gruppen när de matas, avlas, bedöms på uppvisningar och jagar doften av en räv.
22.00 Tobbe in the Emirates
Den svenska ryttaren Tobbe Larsson tar med oss på en resa i Förenade Arabemiraten.
22.30 Tobbe Larsson
Den berömda svenska ryttaren Tobbe Larsson berättar för oss när han för första gången blev avbildad som en avatar i hästspelet Star Stable.
23.00 FEI World Cup Jumping
Upplev 2015 års upplaga av den spännande världscupstävlingen i hoppning från Mechelen, Belgien.