26-05-2016

14.30 Team Fredericks
Lucinda resonerar kring hur man får ut det mesta av platsen där man bor, hur man kan använda landskapet för att ta fram ett bra träningsprogram för sin häst. Clayton gör besök på Boomerang Stables.
15.00 Petplan Masterclass with Lucinda
Lucinda Green antar utmaningen att undervisa hästar och ryttare på olika nivåer inom grenen working hur man hanterar alla ryttares skräck - diken.
15.30 Petplan Masterclass with Lucinda
Den framgångsrika fälttävlansryttaren Lucinda Green lär ut tekniken för hur man hanterar terränghinder på säkraste möjliga vis.
16.00 Masterclass Xtra
...Svennerstal. Den framgångsrika internationella fälttävlansryttaren Ludwig Svennerstal lär ut sina allra bästa tips för att träna på hopp och för markövningar.
17.00 Equitrekking
Södra Spanien: I det här avsnittet reser vi till Alpujarras i Sierra Nevadas bergsområde, anrika haciendor på Sevilles landsbygd och stränderna i Doñanas nationalpark.
17.30 Equitrekking
Skottland: Vi reser från de skotska högländerna till Dumfries i söder för att uppleva både hästar, äventyr, historia och kultur.
18.00 Equitrekking
I detta avsnitt utforskar vi Quebec City, St. Fabiens by och ett konstnärsområdet i Charlevoix för att njuta av en ridtur i skogen.
18.30 Tobbe Larsson
Den berömda svenska ryttaren Tobbe Larsson berättar för oss när han för första gången blev avbildad som en avatar i hästspelet Star Stable.
19.00 FEI Classics 2016
2016 års upplaga av FEI Classics är en tävlingsserie där de allra bästa samlas för att tävla i fälttävlan. Se det spännande förloppet från Badminton.
20.00 Along for the Ride
Vi får träffa Dom & Jimmie Schramm, professionella ryttare som tävlar i 3-dagars fälttävlan & har skapat nätserien Evention. De besöker en banhoppningstävling
20.30 Along for the Ride
Dom och Jimmie Schramm sammanfattar Bromont. Jimmie och Steph resonerar kring barn och tillsammans roar sig gruppen med en lärorik banhoppningslek.
21.00 Hounds & the Huntsman
En fascinerande dokumentär om en jägare i Sussex som har en unik relation till sina hundar. Följ gruppen när de matas, avlas, bedöms på uppvisningar och jagar doften av en räv.
22.00 H&C Bakom Kulisserna
Horse and Country är på plats och tar oss med Bakom Kulisserna i Falsterbo.
22.30 H&C Bakom Kulisserna
Äntligen får du följa med bakom kulisserna under Göteborg Horse Show. Träffa ryttarna, hästarna och trenderna för kommande säsong inom ridsport!
23.00 Come Bye!
Enbart för Horse & Country - det brittiska TV-programmet One Man and His Dog med Robin Page kommer tillbaka.