Franska 23 åringen Thibault Fournier vann Les Etoiles de Pau under sin fyrstjärniga fälttävlansdebut och blir därmed den yngsta ryttaren att ta hem titeln.

”Inga ord”

Thibault Fournier har inte bara tävlat emot ett starkt internationellt startfält med hästen Siniani De Lathus, utan han lyckas dessutom vinna över ryttare som Gemma Tattersall och Ros Canter.

Jag har inga ord”, sa Thibault efteråt. ”Vi kom hit mest för att testa om vi hade färdigheterna att klara av att ta oss igenom Pau men att jag skulle vinna över några av de bästa ryttarna i världen var mer än jag någonsin kunnat drömma om. Jag är överlycklig över vad vi har åstadkommit här, men mest stolt är jag över min exeptionella häst som har genomför hela testet klanderfritt och brilliant”, fortsätter han tårögt.

Se sammandraget av Les Etoiles de Pau 2018 – premiär 7 november kl 20.00.