Horse of the Year Show kommer snart till H&C – nu med mer material från hela evenemanget, inklusive banhoppning, höjdhopp, senior Foxhunter Championship.

”Search for a Star”

Horse & Country fansen i Storbritannien har uttalat sig och vi har lyssnat. Därför kommer vi nu att bevaka hela HOYS (Horse of The Year Show) på H&C i år. Vi kommer nämligen att visa höjdpunktsprogram på 90 minuter redan dagen efter. Både från SEIB Search for a Star Championship och från Working Hunter Championship-klasserna.

”Search for a Star” är en tävling för amatörer och är oslagbart den mest populära tävlingen som hålls på HOYS. De som nu kvalificerat sig har under hela året samlat poäng för att kvala sig hit. Från hela Storbritannien kommer dem och representerar varje kategori. Dessa följer nu på engelska och heter: HOYS (Racehorse to Riding Horse, Show Cob, Show Hunter, Working Show Horse/Pony and Riding Horse/Hack). Alla dessa kategorier och tävlanden kommer att avgöras i slutgiltiga finalen som hålls i huvudarenan.

Dagliga höjdpunkter

Vi kommer att ha ett nittiominutersprogram med höjdpunkter från varje klass som benar ut i den stora finalen av ”Search for a Star Championship” den sista dagen.

Du kommer också kunna se dagliga sammandrag från flera av de andra tävlingarna så som Internationell hoppning, höjdhoppning till häst, Senior Foxhunter Championship och ”Leading Showjumping of the Year.”

Varje 90-minutersprogram innehåller allt de bästa som hände dagen innan, så om du själv inte kan ta dig till HOYS, så kan du sa allt på Horse & Country.

HOYS 2018 kommer dagligen att visas kl 19.00 från och med torsdag den 4 oktober till och med måndag den 8 oktober.

HOYS 2018: SEIB Search for a Star-tävlingen har premiär på fredag den 12 oktober kl 19.00.