Badminton Horse Trials är en av världens främsta hästevenemang. Det äger rum i Gloucestershire landsbygden, i år från onsdag 1: a till söndag 5 maj. Vi räknar ner dagarna till denna fantastiska händelse!

Längdkursen på Badminton är känd för sin storlek och svårighetsgrad. I vår förhandsgranskning kan du få en snigel på alla staket före tävlingen. Utställningen har en exklusiv kurspromenad presenterad av Lizzie Greenwood-Hughes, med insikt från Eventer, Sam Watson och Course Designer, Eric Winter. Vad har Eric planerat för ryttarna att ta itu med i år? Vilka insikter kan Sam erbjuda på ridning? Dessutom kommer det också att finnas drone footage av kursen, för att ge en verklig känsla av avstånd och tekniska egenskaper av kursen.

Försvaret Mitsubishi Motors Badminton Champion, Jonelle Price från Nya Zeeland och 3 av de 4 brittiska laget guldmedaljvinnare från 2018 World Equestrian Games huvudet uppgiften för 2019 Badminton Horse Trials. Det finns sju tidigare vinnare på fältet – tre från Nya Zeeland – Mark Todd, Andrew Nicholson och Jonelle; en från Australien, Sam Griffiths; och tre från Storbritannien. Pippa Funnell har val av 4 möjliga ritt, William Fox-Pitt har två in, och Oliver Townend, som också måste välja två från sina fyra första poster.

Vi tar med dig allt du behöver veta i den här exklusiva showen, från torsdagen den 18 april 2019. Missa inte ett ögonblick med vår exklusiva täckning – anmäla dig för att se den här fantastiska showen uteslutande på H & C!

Vill du återuppleva ditt favoritmoment från Badminton Horse Trials 2018? Varför inte titta på vår Badminton-täckning från 2018 här. Eller är du en aspirant? Titta på våra Masterclasses här för träningstips och tricks.