Våra populära serier Barn Talk och Masterclass USA kommer tillbaka med nya avsnitt i september. Först ut fälttävlansryttaren Liz Halliday-Sharp.

Stora ambitioner

Såväl som att vara en framgångsrik fälttävlansryttare som tävlat på fyrstjärnig nivå är hon även professionell racerförare och TV-profil och programledare.

Efter många års kombinerande av racingsporten och fälttävlanssporten har nu Liz gått över till att helt fokusera på hästarna och sin fälttävlan. Hennes främsta ambition just nu är att representera USA i kommande OS i Tokyo år 2020.

Barn Talk

Hon växte upp i Kalifornien men är nu stationerad i Storbritanniens vackra East Sussex med en fantastisk gård. Vi åkte dit för att få oss en rundtur och se in bakom kulisserna av hennes liv. Inklusive möten med hennes topphästar i stallet, bland andra Deniro Z, som hon planerar att rida i Tokyo. Vi tar också reda på mer om vem hon är utanför sin fälttävlanssport och såklart hur hon var som racerförare.

Masterclass USA

I första avsnittet av Masterclass USA tar Liz med oss på en intressant tränings-session. Och visar hur hon tränar hästarna på olika nivåer. Hon börjar med en sexåring för att avsluta med sin topphäst Fernhill By Night.

Båda programmen har premiär lördag den 8 september!

Sändningstider

Barn Talk: Liz Halliday-Sharp lördag 8 september 21.00
H&C Masterclass USA: Liz Halliday-Sharp lördag 8 september 21.30