Vi har alla sett dessa elitryttares framgångar på tävlingsarenan. Men vem är de utan sina hästar egentligen? Och viktigast av allt, kan de laga mat? Missa inte nya tv-programmet Daisy Dines With – bara på Horse & Country.

Daisy Dines With – om programmet

Nu har du chansen att få lära känna flertalet ridsportkändisar när brittiska Daisy Bunn drar igång sitt nya middagsprogram Daisy Dines With. Det är ett helt nytt concept som går ut på att ha en skönt och avslappnat hemma hos- och matlagningsreportage med intressanta och framgångsrika ryttare.

Varför? Jo dels för att ta reda på hemligheterna bakom framgångarna. Hur viktigt är det att ha bra hästar egentligen? Sponsorer och pengar, hur viktigt är det? Och inte minst – stöd från familjen, det måste väl ändå vara avgörande? Sedan vill vi även ha reda på hur denna mister eller mrs elitryttare beter sig i köket! Är framgångarna där minst lika bra som på hästryggen eller blir det Daisy Bunn som får ta initiativen?

Det första avsnittet gästas av den olympiska guldmedaljören Nick Skelton, och vi kan knappt bärga oss från att höra alla inside-stories ifrån den middagen.

Daisy Bunn

Daisy Bunn är en av Storbritanniens viktigaste hästmänniskor som inte bara visar sina framfötterna inom välgörenhet, på tävlingsarenor och på ryttargalorna, hon är också chef för en av Storbritanniens största ridarenor: Hickstead. Utöver det är Daisy en van mediapersonlighet som också besitter talang inom klassisk musik, som sångerska och som fotograf. Så henne ser vi minst sagt fram emot att lära känna bättre också.

Vill du se fler hästprogram på H&C, då hittar du dem här!