Hon vann världscupens sjunde deltävling i La Coruña och nu kammade hon hem Global Championship Tour-finalen i Prag. Wow vilken ryttarstjärna!

1,25 miljoner Euro

Det sexton bästa ryttarna som kvalificerat sig till den här Super Grand Prix-klassen gjorde slutligen upp om att vinna 1, 25 miljoner Euro. Makalösa summor! Bland dessa sexton var bland andra svenskarna Henrik von Eckermann som slutade på en niondeplats. Och Peder Fredricson som slutade på sextondeplats. Men vinsten gick slutligen till Australiska Edwina Tops-Alexander och hennes fantastiska märr California.

”Mer än otroligt”

”Jag trodde verkligen inte att jag hade vunnit, och jag kunde inte se resultattavlan. När jag hade rivit kände jag inte att jag hade något att förlora, så jag satsade allt! Jag kan inte tro att det är sant, jag har haft de mest fantastiska tre veckorna i mitt liv och att avsluta med att vinna LGCT Super Grand Prix känns mer än otroligt”, säger Edwina Tops-Alexander.

Missa inte sammandragsprogrammet som visas på H&C!

Sändningstider GCT & GCL