Världseliten i både hoppning och dressyr gör sig redo att inta Bolesworth International Horse Show i juni. Det är en spännande deltagarlista, toppklassfaciliteter och sagolika miljöer. Du ser såklart sammandragen på Horse & Country!

Häpnadsväckande kuliss

Det är svårt att tro att Bolesworth drog igång för bara elva år sedan eftersom det nu är en av de mest väletablerade ridsport-evenemangen i hela Storbritannien. Det är en häpnadsväckande uppsättning med slottet som kuliss och fantastiska faciliteter. Det gör delvis att Bolesworth framstår som ett av Europas topp-evenemang inom mixade ridsportgrenar.

Vi kommer visa höjdpunkterna från CSI4* Equitop Freestyle på lördag den 23 juni och CSI4* Equerry Grand Prix på söndag den 24 juni.

Carl Hester och Charlotte Dujardin

Dressyren på Bolesworth International fick inte bara sina fyra stjärnor förra året, de hade redan visat vart skåpet ska stå i och med världseliten av dressyrekipage som deltog.

Några namn att hålla koll på i år är inga mindre än Carl Hester och Charlotte Dujardin, som kommer rida sina nuvarande stjärnhästar och potentiella World Equestrian Games-hästar. Nämligen Hawtins Delicato och Mount St John Freestyle. Båda i absolut toppform som senast kammade hem placeringar i Grand Prixen och Freestylen på Windsor i maj.

Missa inte Bolesworth 2018!

Bolesworth 2018: Equitop Freestyle har premiär lördag den 23 juni kl 19.00
Bolesworth 2018: Equerry GP visas söndag 24 juni kl 20.00