Falsterbo Horse Show

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone

Falsterbo Horse Show

Den 8 juli gick Falsterbo Horse Show av stapeln. Med ett tusental hästar och ryttare, ett femtiotal olika klasser och ridning på världsnivå med 7-star finalen och FEI Nations Cup. Det var ett starkt startfält och Sverige red sin sista omgång inför finalen i Barcelona i September. Till Falsterbo Horse Show kom även Italien, Holland, Norge, USA, Irland, Schweiz och Tyskland och tävlade.

Horse & Country i Falsterbo

Horse & Country var på plats med monter no 14 i entréområdet.
Missa inte Elenore Simbergs exklusiva intervjuer med ryttarna och massor med spänning i bakom kulisserna på vår webbsida, youtube, facebook och instagram.

Startfält 7-Star

Falsterbo 7-Star Final 2017 under Falsterbo Horse Show:

Viktor Melin
Stina Lillje
Sissela Smith
Matilda Pettersson
Elin Sjögren
Jörgen Larsson
Robin Ingvarsson
Louise Torgersen
Niklas Jonsson
Josephine Karlsson
Karin Martinsen
Sandra Liljegren
Alexandra Eriksson
Jacob Hellström
Daniel Svensson
Victoria Wallenstam

Startfält Nations Cup

Omgång sex av Nations Cup avgjordes under Falsterbo Horse Show och Henric Ancarcrona tog ut dessa fem ekipage. Vilka fyra som det slutgiltiga blev, kan du se i programmet.

Peder Fredricson / H&M Christian K
Malin Baryard Johnsson / H&M Cue Channa
Douglas Lindelöw / Zacramento
Angelie von Essen / Newton Abbot
Henrik von Eckermann / Mary Lou

The Action

H&C TV visar höjdpunkterna och Bakom Kulisserna när du vill på On Demand och i Play-appen.

Prenumerera på H&C Play idag!

Tags: , ,

Relaterade händelser

6 svenskar till världscupen i Stuttgart FEI World Cup – dressyr, hoppning och körning från Stuttgart går snart av stapeln och Sverige visar framfötterna med sex svenska ekipage.
Peder Fredricson 3:a och 60 000 Euro rikare efter LGCT Den prestigefyllda hopptävlingen Longines Global Championship Tour är avslutad. Fyra svenskar var på plats och alla presterade toppklass. Se finalen på H&C!
Von Eckermann och Fredricson placerade LGCT Doha Fyra av våra svenska hoppryttare har rest till Doha, Qatars huvudstad för att delta i finalerna av Longines Global Champions Tour.
Henrik von Eckermann briljerar på världscupen i Lyon Henrik von Eckermann briljerar på världscupen i Lyon med hästen Mary Lou och tar därmed ledningen efter fjärde värlscuptävlingen. Missa inte sammandraget!
Rudall Rides With… Programledaren Jenny Rudall rider ut med en rad kända elitryttare och lär känna dem mer privat på Storbritanniens vackra landsbygd.