Peder Fredricson avslutar världscuphoppningen i London med en fjärdeplats på H&M Christian K, Malin Baryard Johnson 6:a i 1,55 hoppningen.

Dressyr

Patrik Kittel vann världscupdressyren i London och tog därmed ledningen i totalen tillsammans med sin fina häst Delaunay OLD ”Dude”, som han kallas hemma i stallet. Världscupen i dressyr visas på H&C TV på måndag den 18:e kl 20.00.

1,5o hoppning

Vilken fantastisk start på London Olympia-veckan som började i måndags. Inte minst för två av våra svenska hoppryttare. Peder Fredricson vann 1,50 klassen med H&M Zaloubet och en tid på 51,75 sekunder. Det kändes helt omöjligt att slå men Malin Baryard Johnsson och H&M Second Chance var ändå väldigt nära, dock saknades en sekund och det resulterade i en andraplats för ekipaget.

Tredjeplatsen gick till William Whitaker med Fento Chin S och Ben Maher på Don Vito kom fyra. Snopet för britterna att bli snuvade på första och andraplatsen av två svenskar, på deras hemmaplan, kan tyckas men det klirrar fint i kassan för alla placerade i London. Malin kom även på en sjätteplats tidigare under 1,40 hoppningen H&M Indiana.

1,55 hoppning

H&M Indiana och Malin Baryard Johnsson avslutade i London Olympia med en sjätteplacering i 1,55 hoppningen.

Världsdcupen i hoppning

Peder Fredricson var den enda svensk som startade i världscuphoppningen i London. Väl representerat tillsammans med Christian K! De landade nämligen, efter omhoppning på en fin fjärdeplats och klättrade därmed upp på en 17:e plats i världscuprankingens lista. Frankrikes Julien Epaillard knep förta platsen, Storbritanniens Scott Brash andra och Australiska Edwina Tops-Alexander kom på tredje plats, endast tjugonio hundradelar före Peder och Christian K. Edwina Tops-Alexander leder världscupen just nu tillsammans med franska Kevin Staut med 50 poäng i totalen.

Världscupen i hoppning visas på H&C TV på torsdag 22 december kl 20.00. Därefter när du vill på H&C Play.