Flyinge Show 2014

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone

Flyinge Show 2014 – ridkonst på högsta nivå i alla dess former. Bland annat Frihetsdressyr med Bo Jenå och fyrspann med Fredrik Persson.

Om programmet

45 minuter långt hästfestprogram från Flyinge i samband med Swedish Riders Trophy-finalen som hölls 2014. Vi ser en Pas de Quattre som är det franska ordet för fyrspannskörning. Det hålls med Fredrik Persson. Sedan ser vi Bo Jenå, som varit på Flyinge sedan 1973. Han har bland annat varit chef för hästskötarkursen och stallchefsutbildningen, varit huvudlärare i dressyr och tömkörning i Hippologprogrammet och lärare i beridarprogrammet. Här visar Bo Jenå upp imponerande frihetsdressyr med två olika hästar.

Avsnitts Guide

Tags: , , , , ,

Relaterade händelser

George Morris på Flyinge Hopptränaren George Morris håller lärorik och utbildande hoppclinic på Flyinge. Medverkande ryttare bland andra Alexander Zetterman, Douglas Lindelöw.
H&M Show 2014 – Final Two Malin Baryard & Peder Fredricson utmanar varandra i en final two, på Riders Trophy på Flyinge. Tävlingen är inspirerad av VM-finalens Final Four.
Ungdomsdagen på Flyinge 2015 Ponnygalopp, riddarspel, hoppclinic, dressyrclinic, tölt med islandshästar och frågestund med en av deltagarna från Ryttareliten.
Ingvar “Fredric” Fredricson släpper historisk bok om Flyinge! Ingvar "Fredric" Fredricson släpper historisk bok om Flyinge i samband med tävlingarna på Grevlunda. Mingel och boksignering väntas!
British Masters Driving Championships Brittiska mästerskapen i körning har gått av stapeln och du får all bevakning här på H&C! Fyrspann, marathon, dressyr och mycket mer!