H&M Show 2014 – Final Two

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone

Malin Baryard & Peder Fredricson utmanar varandra på Flyinge, i en final two, i samaband med Swedish Riders Trophy. Tävlingen som arrangerades av HM Show är inspirerad av VM-finalens Final Four. Den går ut på att man byter hästar med varandra och tävlar under samma förutsättningar. Må bästa häst vinna!

Om programmet

Hästarna som är utlånade av gedigna fans har varken Malin eller Peder ens sett innan. Tävlingen inleds att de får två språng sedan ska de hoppa en bana de inte har fått gå innan. Frågan är om de kan klara banan ens? Avslutningsvis ska elitryttarna gissa hästarnas ålder och mankhöjd som blir det avgörande för hela tävlingen. Malin och Peder är goda vänner, men det betyder inte att tävlingsnerverna kommer ge efter. Båda ska helt enkelt vinna! Vem hejar du på?

Avsnitts Guide

Tags: , , ,

Relaterade händelser

6 svenskar till världscupen i Stuttgart FEI World Cup – dressyr, hoppning och körning från Stuttgart går snart av stapeln och Sverige visar framfötterna med sex svenska ekipage.
Peder Fredricson 3:a och 60 000 Euro rikare efter LGCT Den prestigefyllda hopptävlingen Longines Global Championship Tour är avslutad. Fyra svenskar var på plats och alla presterade toppklass. Se finalen på H&C!
Von Eckermann och Fredricson placerade LGCT Doha Fyra av våra svenska hoppryttare har rest till Doha, Qatars huvudstad för att delta i finalerna av Longines Global Champions Tour.
Henrik von Eckermann briljerar på världscupen i Lyon Henrik von Eckermann briljerar på världscupen i Lyon med hästen Mary Lou och tar därmed ledningen efter fjärde värlscuptävlingen. Missa inte sammandraget!
Rudall Rides With… Programledaren Jenny Rudall rider ut med en rad kända elitryttare och lär känna dem mer privat på Storbritanniens vackra landsbygd.