Icelandic Power Show 2017 hade världspremiär för inomhustävling med Islandshästar på Elmia Scandinavian Horse Show. Missa inte dokumentären på H&C TV!

Elmia Icelandic Power Show 2017 lockade tusentals dedikerade Islandshäst-fantaster och åskådare. Showen blev också en världsnyhet när tävlingen fick världsrankingstatus redan första dagen. Helt unikt i sig! Därför är H&C extra stolta över att få visa detta specialprogram om Islandhästar, hingstuppvisning, clinics och alla tävlingarna från eventet. Det blir även en hel del bakom kulisserna och inblick i såväl arrangörernas arbete som de tävlandes.

Magnús Skúlason – en av de tävlande

Bland the tävlande deltog bland annat internationella tävlingsryttaren Magnús Skúlason som även är Islandshästinstruktör och tränar ryttare och hästar över hela Skandinavien och Europa. Han höll en specialclinic för hundratals åskådare på plats och det är även endel av innehållet från tv-programmet som kommer visas på H&C TV nu i november. Magnús Skúlason var även en av de som var med och tävlade på den gigantiska världsrankade och godkända ovalbanan.

Premiärdatum för Elmia Icelandic Power Show är lördag den 25 november kl 20.00, håll dig uppdaterad på H&C här!