Fälttävlanssäsongen avslutas med rafflande fyrstjärniga tredagars-tävlingar i Frankrike och du har möjlighet att se allt LIVE, gratis på Horse & Country.

Les Etoiles de Pau CAIO****CCI**** 24-28 oktober

Les Etoiles de Pau drog igång redan 1991 och år 2007 fick evenemanget fyra stjärnor vilket gör det till den enda tredagars-tävlingen i Frankrike.

Trots sin unika plats i utkanten av franska Pyrenéerna är terrängen ganska platt. Men den olympiska bandesignern Pierre Michelet har lyckats utforma banan på ett utmanande sätt med långa uppförsbackar och rätt så knepig terräng. Det kommer minst sagt bli tufft för både hästar och ryttare att ta sig igenom.

Stora namn i startfältet

Förra året blev Gwendolen Fer den första franska kvinnliga ryttaren att vinna Pau. Och brittiska Sarah Bullimore kom tvåa. Ingen av dessa framgångsrika fälttävlansryttare är med i år så frågan är vem som kammar hem titeln för 2018? Inga svenska representanter finns med bland startfältet men däremot många andra stora namn. Flest britter med bland andra Rosalind Canter, Izzy Taylor, Billy Townend och Gemma Tattersall samt Nya Zeeländska Tim Price. Vem hejar du på?

Se allt LIVE i videon nedan från idag till den 28 oktober!

Pau Cross Country LIVE-STREAMA här:

Pau Hoppning LIVE-STREAMA här: