Det närmar sig Olympia Horse Show i London där tre av FEI World Cups grenar kommer att hållas – hoppning, dressyr och körning och du kan se allt på H&C!

Större än SIHS

Olympia, The London International Horse Show är om möjligt ännu större än Sweden International Horse Show som för oss svenskar är det mest välbesökta hästevenemanget varje år. Det är samma sak för britterna, ett evenemang som för varje år sätter nya publikrekord. Det är dessutom det enda värdskapet som erbjuder tre av FEI World Cups ridsportgrenar. Hoppning, dressyr och körning med fyrspann. Horse & Country kommer vara på plats och inte bara filma bakom kulisserna med intervjuer och stallbesök, utan vi kommer att sända alla FEI World Cups deltävlingar från Olympia.

Flertalet svenska ryttarekipage

Olympia Horse Show är för flertalet av våra svenska ryttarekipage ett favoritevenemang. Inte minst på grund av världscupen i hoppning och dressyr, utan för de andra Grand Prix-klasserna. Stämningen och Olympiastadion är fantastisk och vi kan nog med all sannolikhet vänta oss att se nästan lika många svenska ryttare som vi får se på SIHS i år.

Sändningstider

FEI World Cup Dressage Olympia lördag 22 december kl. 19:00
FEI World Cup Jumping Olympia onsdag 26 december kl. 20:00
FEI World Cup Driving Olympia onsdag 26 december kl. 20:30