Monty Roberts

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone

Monty Roberts – en av världens främsta inom horsemanship. En sann hästviskare som utan någon negativ påverkan får hästar att göra det ”omöjliga.” Det här programmet är för dig som verkligen vill lära dig hur man kommunicerar med hästar – på riktigt. Läs mer om Montys två olika hästprogramserier nedan.

Om programmen

Monty’s Memories

Monty berättar historier precis sådär som en farfar eller morfar ska göra. Men det bästa är att det bara är historier om hästar. Med hjälp av autentiska bilder tar Monty med dig till hans barndom och alla möten med hästar som han haft under sin livstid. Vilka haft en avgörande betydelse på hans liv för att överleva, på flera sätt. Ett avsnitt handlar om vad som hände den dagen han släppte ut en tidigare infångad mustang, tillbaka till mustangflocken. Detta bara för att se vem mustangen själv skulle välja att vara med. Frågan är om han valde att komma till Monty eller till sin ursprunglinga mustangflock? Detta är en unik, tolv delar lång, resa i sinnen och minnen av en av våra största inom horsemanship.

Titta nu

Backstage-pass med Monty Roberts

Följ med när Monty reser runt i England och visar sina metoder om hur han kommunicerar med problemhästar. Och han gör det live, inför en förväntansfull publik.

Titta nu

Tags: , , ,

Relaterade händelser

True Appaloosa Den riktiga Appaloosa-hästen, vart kommer den ifrån? Det finns fler teorier. 71-åriga gammelfarmor reser i veckor och tar reda på om hennes teori stämmer.
Taming Wild Taming Wild – om hästen själv fick välja. En livsförändrande dokumentär om naturlig kommunikation till vägen för äkta partnerskap mellan häst och människa.
Parelli Hästprogram om natural horsemanship – så kommunicerar du med hästar på ett naturligt vis och skapar en starkare relation till hästen.
Yard Talk / H&C Masterclass Hästprogram som ger dig massor av tips, oavsett disciplin om hur du kan förbättra din ridning, träning och din relation till hästen.
Parelli: Amazing Grace Probremhästen Grace kommer till Parelli Horsemanship Performance Summit på grund av hennes explosiva beteende. Kommer Parelli kunna få ordning på henne?