Vi är otroligt glada över att berätta att Sveriges bästa häst-tv-kanal är på väg till en helt ny nivå. Ny playtjänst, nya appar och helt ny hemsida. Det kommer innebära förändringar, till det bättre. Men skynda dig att skaffa ditt helårsabonnemang innan våra priser höjs!

Hitta lättare vad du vill se

Att hitta programmet du vill se har aldrig varit lättare. Sök med titel eller bläddra bland ridsportgrenar eller genre för att hitta programmet som passar ditt humör just nu.

Välj nu, titta senare

Sitter du och bläddrar bland program på tunnelbanan eller på resan till nästa destination? Vad ser du fram emot att se ikväll? Spara bara programmet i din spellista, då blir det superlätt att följa upp och se senare.

Universellt abonnemang

Logga in på flera plattformar samtidigt med samma konto. Kanske vill någon i familjen se världscuphoppningen på landet medan du vill se voltige här hemma? Nu spelar det ingen roll.

Nu höjer vi ribban

Horse & Country håller samtidigt på att justera kostnaderna till ett mer rimligt pris för att reflektera alla de förmåner som du faktiskt har som abonnent på kanalen. Vill du låsa nuvarande kostnad innan nya prisändringarna har utförts? Uppgradera ditt konto till årligt abonnemang innan söndag 15 april 2018 för att hålla fast vid nuvarande pris på 350 kronor, på så sätt sparar du 249 kronor.

Om du är helt ny på Horse & Country, skaffa helåret idag för endast 350 kronor. Nästa vecka höjs ett helår till 599 kronor.

Tips på några av våra bästa häst, hund och lantlivsprogram hittar du här!