Äntligen dags för ny säsong av Horse & Countrys egna realityserie där åtta nya deltagare ställs inför hästiga utmaningar i kampen om att vinna ett helt års sponsorskap av Omega Equine.

Lång uttagningsprocess

Efter många timmars överväganden från hundratals sökanden. Flera hundra auditionvideos, intervjuer och möten står det äntligen klart vilka vi ska följa i årets säsong av All Star Academy. Låt oss presentera våra åtta finalister som alla ska vara med och tävla om den prestigefyllda titeln och ett helt års sponsorskap från Omega Equine.

Årets gästinstruktörer hemliga

Det här årets lista på instruktörer kan till och med vara bättre än förra säsongen, men det återstår fortfarande att se vilka. Inte ens deltagarna själva vet vilka instruktörer som väntas och det avslöjas först då de inställer sig för lektion. Varje avsnitt blir en överraskning både för tittarna och deltagarna.

Frågan är om det är några svenska proffsryttare med i uppställningen? Tidigare har svenska olympiska fälttävlansryttaren Ludwig Svennerståhl varit med, tillsammans med dryssyrlegender som Carl Hester och topp-hoppryttare som brittiska Geoff Billington

Fantastiska sponsorer

2018 års upplaga av All Star Academy har fått en ny huvudsponsor, nämligen Omega Equine. Vinnaren får ett helt års sponsorskap av detta innovativa märke. Vinnaren får även möjligheten att presentera ett avsnitt av Rudall’s Round-Up tillsammans med programledaren Jenny Rudall. Plus att alla finalisterna får vara med och dela på 80 000 kronor i häst- och ryttarprodukter från en rad andra medsponsorer, se listan här! 

En livs chans att bli influencer

Om du inte har sett All Star Academy förut så kan vi berätta att det är en blandning av The Apprentice och Horse & Countrys Pony Club camp. Finalisterna kommer att ställas inför svåra, men förhoppningsvis utvecklande och lärorika utmaningar i varje avsnitt, dock under bevakning av kritiska domare.

Serien kommer än en gång att filmas på Talland School of Equitation, med Pammy Hutton och hennes son Charlie som de främsta mentorerna och såklart domarna. Deltagarna kommer även att guidas av några av de främsta namnen inom hästsporten.

Eftersom serien också handlar om att hitta en framtida programledare och vloggare för Horse & Country så kommer även deltagarnas mediaskills att sättas på prov. Det kommer bli minst lika viktigt att utvecklas som profil och eventuell influenser som det kommer att bli att utvecklas inom horsemanship. Alla deltagare kommer dela sina vloggar under tiden som programmet visas. Håll dig uppdaterad på sociala medier via Omega Equine All Star Academy’s egna hashtag #OEASA

2018 All Star Academy premiär

Missa för guds skull inte denna rafflande säsong av Omega Equine All Star Academy – premiär söndag 25 november kl 21.00!

Och vill du se ikapp dig på tidigare säsonger av realityserien så hittar du första avsnittet här!