Nyheter

Världscupen i fyrspannskörning 2017/2018

Världscupen i fyrspannskörning 2017/2018

Horse & Country visar världscupen i flera discipliner, hoppning dressyr och körning. Regerande världsmästaren i körning, Boyd Exell leder världscupen just nu men två holländska lag flåsar dem i nacken. Se alla deltävlingar H&C!

The long shot

The Long Shot

När David Keoghans första galopphäst vann på Ascot väcktes intresset för att utmana galoppsportens absolut bästa ekipage. Spännande dokumentär filmad över tre år, kartlägger den tuffa verkligheten inom galoppsporten.

Daisy Dines With

Daisy Dines With

Vi har alla sett dessa elitryttares framgångar på tävlingsarenan. Men vem är de utan sina hästar egentligen? Och viktigast av allt, kan de laga mat?

Backstage Pass with Monty Roberts

Monty Roberts är en av världens främsta inom horsemanship. En sann hästviskare som utan någon negativ påverkan får hästar att göra det ”omöjliga.” Det här programmet är för dig som verkligen vill lära dig hur man kommunicerar med hästar – på riktigt.

Valegro's Farewell

Valegro’s Farewell

Finns det någon vackrare häst än legenden Valegro som bland annat vann guld med brittiska Charlotte Dujardin i Rio 2016. Se denna fina hyllningsfilm till honom med sju års inspelat material.

S(t)able Island – vildhästarnas paradis

S(t)able Island

Oerhört inspirerande dokumentärfilm om den karga skönheten på S(t)able Island, Kanada med huvudsakligt fokus på vildhästarna som numera kallar detta hem.

The Quiet American Gardener

The Quiet American Gardener

The Quiet American Gardener är berättelsen om hur en man vände en helt nedgången gård till en av de mest kända och mest inflytelserika trädgårdarna i Storbritannien.

Nya hästprogram för 2018

Nya hästprogram för 2018

Julen är slut och äntligen går vi mot ljusare tider! Inte minst med Horse & Countrys nya tv-tablå för januari och flera nya hästprogram väntas under 2018.

Hounds & The Huntsman

Hounds & The Huntsman

Hounds & The Huntsman är en fascinerande dokumentär om en man som lär sina femtiotal hundar att bli fenomenala rävjägare till de årliga hubertusjakterna.