Nyheter

Country Calendar on Horseback

Country Calendar on Horseback

Country Calendar on Horseback är en ikonisk dokumentärserie som tar oss till landsbygden i Nya Zeeland och presenterar en rad intressanta personporträtt tillsammans med dess hästar.

Emma Massingale

Emma Massingale

Möt Emma Massingale, en sann hästälskare som visar hur det är att leva med en flock hästar på ett helt naturligt sätt. Med hennes bettlösa, regelfria livssyn visar hon en djupare förståelse och kontakt med djuren som annars ofta bara handlar om att kontrollera.

Outside the box med Elenore Simberg

Outside the box med Elenore Simberg

Nytt svenskt tv-program full av smarta stalltips både innanför och utanför boxen – fyndigt nog. Det är programledaren Elenore Simberg som kommer ta med dig till hennes ridcenter i Båstad och under fem avsnitt visa dig hur du på bästa sätt gör stallsysslorna smarta, enkla och väldigt praktiska.

ledning i totalen för Von Eckermann

20 fräscha poäng och ledning i totalen för Von Eckermann

Vi närmar oss den stora världscupfinalen i Paris med stormsteg! Västeuropeiska ligan i hoppning ska avgöras och det väntas bli riktigt spännande med svenskt i topp. Henrik von Eckermann samlade på sig 20 nya poäng och leder därmed totalt nu med 84 poäng före franska Kevin Staut som har 79 poäng. 

Against The Odds

Against The Odds

Against The Odds är en prisbelönt dokumentärfilm om den irländska galopphästen Gordon Lord Byron. En häst som fångade många människors hjärtan när han, mot alla odds, sprang in miljontals kronor.

Horse & Country på Göteborg Horse Show 2018

Horse & Country på Göteborg Horse Show 2018

Äntligen dags för Göteborg Horse Show 2018! Horse & Country finns på plats hela veckan och sänder världscupens deltävlingar i hoppning och dressyr. Kom förbi vår monter och var med och tävla om senaste ridmodet och möjlighet att skaffa helårsabonnemang till bra mässpris!

Keeping up with the Kaimanawas

Keeping up with the Kaimanawas

Låt dig inte luras av den glamourösa titeln Keeping up with the Kaimanawas, de här systrarna är långt ifrån systrarna i Calabasas. Men ja det handlar om tre systrar, med långt glansigt hår fast medan Kardashians ägnar sig åt shopping så sysslar de här systrarna med att tämja hingstar. Bokstavligen!

Equus Worldwide

Equus Worldwide

Det finns 150 olika hästraser i världen, alla influerade av människan. Och intresset bara växer sig starkare – nu mer än någonsin. Oavsett om de rids som hobby, utnyttjas för arbete, tävlas i sport eller används som terapi. Equus Worldwide gräver djupare i olika hästrasers ursprung och betydelse.

The Leader Of The Pack

The Leader Of The Pack

Dima Yeremenko fick sin första hund när han var elva, sedan dess har intresset för hundar utvecklats till något unikt. Följ med denna fantastiska hundtränares resa, från Ryssland till Storbritannien och lär dig mer om hundar och deras psykologi.

A Devon Pony Club Camp

A Devon Pony Club Camp

A Devon Pony Club Camp är en barnkär dokumentär om ett brittiskt ridläger som äger rum på Bicton Arena, en ridanläggning i södra England. Vi får följa 10 åriga Biba och hennes ponny Woody genom en spännande boot camp i tre dagar.