Parelli: Amazing Grace

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone

Probremhästen Grace kommer till Parelli Horsemanship Performance Summit på grund av hennes explosiva beteende. Kommer Parelli kunna få ordning på henne?

Om programmet

Den här programserien handlar om en Quarterhäst som adopterats från ett räddningscenter. Ingen vet vad hon varit med om tidigare men hon har utvecklat ett extremt explosivt beteende och kastar sig baklänges så fort hon blir utsatt för tryck. Bland annat när man spänner sadelgjorden. Därför har hon inte sadlats på flera år. Frågan är om det går att rehabilitera Grace?

Titta nu

Tags: , , ,

Relaterade händelser

True Appaloosa Den riktiga Appaloosa-hästen, vart kommer den ifrån? Det finns fler teorier. 71-åriga gammelfarmor reser i veckor och tar reda på om hennes teori stämmer.
Taming Wild Taming Wild – om hästen själv fick välja. En livsförändrande dokumentär om naturlig kommunikation till vägen för äkta partnerskap mellan häst och människa.
Parelli Hästprogram om natural horsemanship – så kommunicerar du med hästar på ett naturligt vis och skapar en starkare relation till hästen.
Yard Talk / H&C Masterclass Hästprogram som ger dig massor av tips, oavsett disciplin om hur du kan förbättra din ridning, träning och din relation till hästen.
Monty Roberts Monty Roberts är en sann hästviskare. Det här hästprogrammet är för dig som vill lära dig mer om hur man kommunicerar med hästar – på riktigt.