Parelli

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone

Parelli Natural Horsemanship är en liveshow från olika arenor i Storbritannien med tusentals i publiken. Riktiga case problemhästar och hästägare gästar showen. Inne i arenan finns olika föremål som hästarna kan ha hakat upp sig på i deras hemmamiljö, till exempel hästtransporten. Det här programmet kommer få dig att vilja springa hem och testa metoderna själv!

Om Parelli: Natural Horsemanship

Pat och Linda Parelli tar med dig på flera känslosamma sessioner mellan hästägare och hästar från olika bakgrunder. Även om varje fall är olika så kretsar allt kring samma sak – kommunikation på ett naturligt vis. Tillsammans skapar de underverk och bidrar samtidigt med lärdom och tips till dig som tittar.

Mer om Parelli

Parelli grundades redan 1981 av före detta rodeo-ryttaren, numera hästinstruktören Pat Parelli. Han fick sällskap av sin hustru Linda Parelli 1993 och tillsammans har de flera tv-program här på H&C.

Titta nu

Andra TV-program med Parelli

Parelli: Amazing Grace
Parelli: The Four Savvys

Tags: , , ,

Relaterade händelser

True Appaloosa Den riktiga Appaloosa-hästen, vart kommer den ifrån? Det finns fler teorier. 71-åriga gammelfarmor reser i veckor och tar reda på om hennes teori stämmer.
Taming Wild Taming Wild – om hästen själv fick välja. En livsförändrande dokumentär om naturlig kommunikation till vägen för äkta partnerskap mellan häst och människa.
Yard Talk / H&C Masterclass Hästprogram som ger dig massor av tips, oavsett disciplin om hur du kan förbättra din ridning, träning och din relation till hästen.
Monty Roberts Monty Roberts är en sann hästviskare. Det här hästprogrammet är för dig som vill lära dig mer om hur man kommunicerar med hästar – på riktigt. 
Parelli: Amazing Grace Probremhästen Grace kommer till Parelli Horsemanship Performance Summit på grund av hennes explosiva beteende. Kommer Parelli kunna få ordning på henne?