Rudall’s Round-Up innehåller denna gång två av Storbritanniens mest exklusiva ridsportevenemang Polo’s International Day och Longines Global Champions Tour.

Polosportens hemland

Gästprogramledaren Rhi Lee-Jones rapporterar från internationella Royal County of Berkshire Polo Club (RCBPC). En av de mest högprofilerade hästevenemangen i den brittiska sommarkalendern innehållande två topp-turneringar! The Coronation Cup och The Westchester Cup.

The Coronation Cup spelades första gången redan 1911 och The Westchester Cup första gången 1876, då endast till för världseliten från USA och England. Ett annat spännande inslag i det här evenemanget var när Charlotte Dujardin höll en fin clinic inför publiken på legenden Valegro.

Global Champions Tour

Programledaren Charlotte Ricca-Smith tar också en trip till London för att gå bakom kulisserna av den trettonde deltävlingen av Longines Global Champions Tour. Det är för andra året i rad som deltävlingen hålls i Royal Hospital i Chelsea. Arenan som ger publiken och ryttarna en fantastisk kuliss i bakgrunden av tävlingarna.

Sändningstider

Rudall’s Round-Up: Polo Day har premiär den 6 augusti kl. 19.30

Rudall’s Round-Up: GCT London har premiär den 20 augusti kl. 20.30