Vi är så exalterade över den nya säsongen av Rudall Rides With där vi i år får rida ut med en rad spännande ridsportprofiler. Bland andra Shane Breen och Izzy Taylor.

Intressanta profiler

Det kommer sex stycken nya avsnitt av Rudall Rides With som kommer att visas varje söndag kl 21.00 med start den 16 september. De här är ryttarna!

Mary King: Fälttävlansryttaren som har representerat Storbritannien i hela sex OS och vunnit två lagsilver och ett lagbrons. Hon har också vunnit två lag-guld och ett silver under VM. Och fyra lag-guld och ett lag-brons på under flera EM. En rätt så imponerande medaljhylla för den tuffa sporten.

Alice Plunkett: Galopptävlings-journalist och programledare som tidigare tävlat i fälttävlan och varit National Hunt jockey. Och den enda kvinnan som både har tävlat Badminton Horse Trials och The Grand National. Hon är också gift med fälttävlansryttaren William Fox-Pitt, och tillsammans har de fyra barn.

Paradressyr-stjärnan

Suzanna Hext: Para-dressyr-ryttare med tre guldmedaljer från EM 2017 som dessutom var hennes debut. Hon är tidigare fälttävlansryttare som var med om en allvarlig ridolycka år 2012, som ledde till förlamning från höften och ned. Hon återkom till ridsporten inom två år och siktar nu på Para Olympics 2020.

Shane Breen: Internationella hoppryttaren som är den som tävlat flest Nations Cup för Irland. Han är just nu superaktuell inom ridsporten med flertalet topphästar och en prestigefylld vinst från Global Champions Tour Grand Prix i Monaco. Shane bor i Hickstead, Storbritannien tillsammans med sin fru Chloe Bunn och deras fyra barn.

Izzy Taylor: Den näst högst rankade fälttävlansryttaren i StorbritannienIzzy förra året och just nu nummer 14 i världen enligt FEIs världsranking. Hon har representerat Storbritannien en rad gånger, bland annat OS i Rio 2016 men tyvärr ströks hon då hennes häst Allercombe Ellie drog på sig en skada.

Historisk

Tim Price: Världsrankad fyra i världen av FEIs världsranking fälttävlan. Han har stått på podiet i de största femstjärninga fälttävlansturneringarna i världen, bland andra Luhmuhlen, Burghley, Kentucky och Badminton senast 2017. Han har även skrivit historia tillsammans med sin fru Jonelle Price under OS i Rio som tillsammans medverkade i samma lag.

Sändningstider

Rudall Rides with Mary King har premiär på söndag den 16 september kl 21.00. Därefter varje söndag till den 21 oktober.