Vi har påbörjat nedräkningen av Mitsubishi Motors Badminton Horse Trials 2018. Fälttävlan på högsta nivå och räknas klart till en av världens tuffaste tävlingar. Horse & Country kommer vara på plats och bevaka hela eventet från start till slut och sända allt LIVE! Exklusiv chans för alla fälttävlansälskare!

LIVE streaming

Det här året kommer H&C erbjuda en exklusiv möjlighet för alla fälttävlansälskare. Nämligen LIVE-streaming av alla fem dagar från Badminton Horse Trials 2018. Det är alltså det enda stället du kommer ha chansen att se alla hela tävlingen med alla grenarna inkluderat. Och det är en tävling du inte vill missa! Vår bevakning börjar på onsdag den 2 maj när toppryttarna intar första hästinspektionen.

Därefter visar vi dressyren torsdag och fredag, medan lördag helt och hållet går åt terrängen. Sedan när all spänning höjts till taket är det dags för banhoppningen på söndag den 6 maj. Det är då det avgörande ryttarekipaget ska inta pallplatsen. Och vi har en svensk representant i denna exklusiva fälttävlans-turnering, nämligen Dag Albert!

Exklusiv förhandsvisning

För att hjälpa dig tagga till inför Mitsubishi Motors Badminton Horse Trials, alltså fälttävlan på högsta nivå! Har vi skapat en halvtimmes pepp-program där programledaren Jenny Rudall intervjuar banbyggaren Eric Winter och andra involverade. Detta för att ta reda på lite mer bakom kulisserna och vad ryttarna kan vänta sig av denna magnifika bana. Missa inte Badminton Preview – tillgänglig för alla abonnenter.

”Access-all-areas”

Horse & Country kommer vara på plats och bevaka eventet från dina sociala medier-kanaler också så följ oss på Facebook och Instagram för att ta del av senaste klippen, skvaller och bakom kulisserna live – alla fem dagar.

Och som om detta inte var nog så kommer vi också att visa en hel timmes sammandrag med alla höjdpunkter från tävlingarna som sänds en vecka efter eventet.

Sändningstider