Det sägs vara världens svåraste hoppturnering där rekordhöga prispengar står på spel. Nu har du möjlighet att Streama Rolex Grand Prix Aachen 2018 LIVE!

Rolex Grand Slam

CHIO Aachen är en av de mest populära ridsportevenemangen i världen. Denna gång står inte bara Nations’ Cups fem olika discipliner på schemat (banhoppning, dressyr, fälttävlan, körning och voltige), utan även Rolex Grand Slam! Alltså den turneringen som sägs vara den svåraste och mest prestigefyllda inom banhoppning.

Den här tuffa turneringen erbjuder inte bara rekordhöga prispengar för varje deltävling, utan multimiljonbelopp om du kammar hem tre deltävlingar i rad. Alltså Grand Prix i Aachen, Spruce Meadows Masters, CHI Geneva och The Dutch Masters. Den enda i historien som lyckats med detta är brittiska Scott Brash.

Världens bästa hoppryttare

Just nu ligger hoppet hos den belgiska hoppryttaren Niels Bruynseels som senast vann The Dutch Masters Grand Prix tidigare i år. Niels kommer delta i Aachen med sitt toppsto Gancia de Muze.

Deltagarlistan är ännu inte satt men vi hoppas givetvis på åtminstone ett par svenskar som Peder Fredricson och Henrik von Eckermann. Även om det väntas tuff konkurrens av ryttare som Harrie Smolders, Scott Brash, Marcus Ehning och Laura Kraut.

Live-streama Rolex Grand Prix Aachen 2018

Livesändningarna av Rolex Grand Prix Aachen 2018 börjar klockan 13.20 den 22 juli 2018 på Horse & Country.