Världens svåraste hoppturnering fortsätter där gigantiska prispengar står på spel. Du kan Streama Rolex Grand Prix från Spruce Meadows 2018 LIVE!

Största namnen inom ridsporten

Spruce Meadows ’Masters’ CSIO5 * i Calgary, Kanada är en av de mest prestigefyllda hopptävlingarna i världen. Femdagsturneringen lockar de största namnen inom ridsporten, som i sin tur hoppas på en del av de fyra miljoner kanadensiska dollar som ligger i prispotten. Huvudevenemanget är såklart Rolex Grand Prix på söndagen den 9 september! Och vi sänder live på Horse & Country.

Rolex Grand Slam

Den här tuffa turneringen erbjuder inte bara rekordhöga prispengar för varje deltävling, utan multimiljonbelopp om du kammar hem tre deltävlingar i rad. Alltså Grand Prix i Aachen, Spruce Meadows Masters, CHI Geneva och The Dutch Masters. Den enda i historien som lyckats med detta är brittiska Scott Brash.

Tyska Marcus Ehning är den ryttare som har nuvarande ledning efter att ha vunnit Rolex Grand Prix i Aachen i juli. En annan som hoppas på att ta titeln i Kanada är landsmannen Philipp Weishaupt, som vann Grand Prix i Spruce Meadows förra året (videon ovan).

Sändningstider

Rolex Grand Prix från Spruce Meadows kommer att sändas LIVE på söndag 9 september kl 19.45
Plus att du kan titta på allt i efterhand på onsdagen den 12 september kl 21.00.