Följ med svenska Star Stables Karin och Matilda när de ger sig ut på en världsturné för att utforska de speciella banden mellan hästar och människor i olika livsstilar och miljöer.

Om programmet

Together with Karin & Matilda är en ny lärorik, spännande och underhållande serie som riktar sig till alla typer av hästälskare. Deras uppdrag är att ta reda på hur hästar och människor samarbetar, vilka band de utvecklar och hur avgörande de är för varandra. De kommer möta allt från supersöta miniatyrhästar i USA som fungerar som terapihästar, till tuffa cowboys och deras Quarterhästar. För att så småningom landa hos Polisrytteriet i Stockholm. Och vem vet – kanske ger mötena en ny mening i dig och din häst framtida relation?

Varning: Denna show innehåller allvarligt gulligt material!

Star Stables-tjejer

Karin och Matilda är vanligtvis två Youtube-programledare för Star Stable, vilket är ett av de mest populära online-hästspelen i världen. Ett multiplayer- och äventyrsspel som är utformat för att uppmuntra tjejer att arbeta tillsammans för att lösa problem, och komplettera alla utmaningar från hästryggen. Läs mer om Star Stable här!