Top Marks: Kelly’s Angels

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone

Kelly Marks – Storbritanniens mest populära inom horsemanship, tidigare student till hästprataren Monty Roberts. Nu träffar hon sina egna fd student-angels.

Om programmet

Kelly Marks har hållit i kurser inom natural horsemanship i åratal. Nu ska hon möta upp med några av sina tidigare elever för att träffa hästarna och ägarna som hennes studenter i sin tur hjälper, rehabiliterar och jobbar med nu. Det här programmet är för dig som vill lära dig mer om hästar än bara ridning. För dig som vill förstå hästars kroppsspråk och naturliga beteende, och därefter jobba fram en gemensam, ömsesidig relation.

Mer om Kelly Marks

Kelly träffade en annan som kunde tala med hästar – Monty Roberts år 1993. Därefter tog det inte lång tid innan hon började jobba sida vid sida med honom och hans problemhästar. Därefter började Kelly och Monty hålla kurser gemensamt och hon blev därefter den första hästinstruktören av just Monty Roberts metoder, världen över.

Kelly Marks är inte bara en av de mest populära inom horsemanship och natural horsemanship, hon är en specialist i att förstå hästpsykologi och beteende. Och hitta användbara lösningar som gynnar både hästen och människan.

Titta nu

Tags: , , , ,

Relaterade händelser

True Appaloosa Den riktiga Appaloosa-hästen, vart kommer den ifrån? Det finns fler teorier. 71-åriga gammelfarmor reser i veckor och tar reda på om hennes teori stämmer.
Taming Wild Taming Wild – om hästen själv fick välja. En livsförändrande dokumentär om naturlig kommunikation till vägen för äkta partnerskap mellan häst och människa.
Parelli Hästprogram om natural horsemanship – så kommunicerar du med hästar på ett naturligt vis och skapar en starkare relation till hästen.
Yard Talk / H&C Masterclass Hästprogram som ger dig massor av tips, oavsett disciplin om hur du kan förbättra din ridning, träning och din relation till hästen.
Monty Roberts Monty Roberts är en sann hästviskare. Det här hästprogrammet är för dig som vill lära dig mer om hur man kommunicerar med hästar – på riktigt.